Pregnancy Test

Salam& Hi, Mommies. Saya baru nikah 7/5/2022, last period start 14/5/2022. Sekarang dah lewat seminggu dari tarikh period. Kalau ikut calculation TAP saya might be dah 5weeks. Dah boleh check pregnancy ke? And better beli ClearBlue atau jenama yang murah ya? Thanks& stay safe semuanya!❤️

2 Các câu trả lời

boleh je pakai apa² jenama dkt drugstore. semua accurate. mcm sye pakai disclosure dgn watsons brand. accurate je. lgi 1 sbb murah, so boleh beli 5 sekali. kalau beli clearblue je hrga dn rm30 1 yg biasa. kalau digitl rm49.90 1.

2y trước

aaa okay baikkk, thanks pretty mommy!

kalau bagi saya better clear blue sis

2y trước

Noted with thanks, pretty mommy✨