Salam. Saya baru first pregnancy lepas setahun tunggu. Saya check upt clearblue cakap 3 weeks plus. Tapi kalau ikut tarikh first day period last month

Saya 5weeks plus. Mana satu accurate ye ? Doc pun cakap saya 5 weeks plus tapi dia tak scan.

2 Các câu trả lời

Clearblue detect bhcg level sis yg produce masa persenyawaan berlaku, kira² masa ovulation sis, 14 hari selepas period.. jd mmg dia akn kata 3w, umur janin.. tp EDD akn kira drp last period kita, so akn tmbh 2w, so 5w..

Memang ikut kiraan dr akan ada 2 weeks plus..