sakit senggugut

salam mommies. nk tnya ada x ssapa yg pernah mgalami skit perut spt sggugut week7-8. sblm ni sy kluar spotting. skrg dah kluar darah merah muda. sy ada jgkitan fungus sblm ni. appointment sy lama lg 26/1. moga2 x ada apa2. apa2 pun sya redha dgn apa jua kmungkinan.

1 Trả lời

sy. tp rupanya keguguran. sakit xsesakit senggugut tp mencucuk tu rasa lain.. pegi jak PAC ya.. junoa doc.. klau dh nampak janin, doc akan bg ubat kuat rahim nanti..

3y trước

masa sy scan tu mmg dh kosong. xda apa dah dlm rahim. so xyah cuci. cuma lepas pd tu, mmg berketul2 keluar darah. ni pun xhabis lg darah gugur.. nak masuk 10hari.. bila jumpa doc tu? pegi PAC x