Bleeding keguguran

Maaf nak tanya kalau bleeding mcm dlm gambar nak kena pergi hospital ke?..baru sebulan lebih x buat buku pink lg..kalau perlu, darah ni nk kena bungkus bawa hosp ke? Husband ambil masa 1 jam lebih baru sampai rumah. Darah dh byk kluar ketul2#bantujawab ##ingintahu

Bleeding keguguran
1 Trả lời

Blh pergi hospital…sy hritu ggur xde bwk pape pon..nnti Dr akan check kalau sisa ada tertinggl lgi..sy hritu kantung je msih tertinggl n Dr keluarkn hbis…xperlu dnc dh