Pregnant 4week

Petang mommy2.. Sya nak tnya.. Tdi pagi sya ada bleeding tp x byk sikit ja.. Memang 4weeks mcm tu ka mommy2 Sbb kandungan Sblm ni OK ja..

6 Các câu trả lời

kalau di awal kehamilan, mgkin implantation spotting..pengalaman sy,first preg, sy mmg ada keluar darah kering coklat cair tp dlm 1 hr. tak berterusan.. 2nd preg: masa 4w sy kluar drh kering coklat jg tp dlm 2 waktu solat (igtkan priod).pstu dh xde keluar, then next week hr rabu keluar waktu malam time ke toilet, tp sikit je..sbuh tu bgn tdo ada kesan2...then xde dh...then the next week selasa keluar lg waktu malam sy ke toilet..coklat2 tp xbyk dan xberterusan.. apa yg sy buat, sy monitor shj..sy xpgi klinik sbb ianya bkn fresh blood dan tak berterusan. tp kalau awak ragu2, rasa tkut ..better pergi check jujjr ckp masa sy keluar spotting tu mmg sy takut sgt. sy hanya berdoa smga Allah slmtkan kandungn, spotting tu xde apa2 pn..

2y trước

alhamdulillah , 2 2 kehamilan masa keluar sptting tu xsakit

maaf sis, sy pun sama mcm sis spotting je. ingtkn sekali. rupanya mkin kerap . emergency hospital tu byk kali pergi. yela mula2 ingt normal la sbb awal lg kn. tup2 satu hari keluar drh merah terus kne warded 3 hari. ancaman keguguran terus dpt ubat kuatkan rahim tuk smggu. alhamdulillah skrg da 19 minggu 3 hari da.. refer dr sis

2y trước

Harap2 xda la yg terjadi

sy pernah keluar bleeding jgk tapi sikit sgt ii masa 4week sy cpt ii gi checkup alhamdullilah takde pape doc kata maybe bleeding sbb peoses penempelan. setiap org tak sama yeee bagi pendapat sy awak cpt ii gi jumpa doc takut jadi pape blh jadi tuu tanda ancaman keguguran. jaga kandungan elok ii ye jgn buat kerja berat ii

2y trước

sbb tuu kena gii checkup sis tak semua bleeding tuu normal. sy doakan yg baik ii utk awak hope takde pape

Doktor je yang boleh tentukan normal atau tak. Ya memang betul ada implantation bleeding tapi setiap orang tak sama. Spotting during pregnancy absolutely abnormal unless you have been examined by your gynae. So please and please seek for your doctor

2y trước

Ooo OK tq mommy

Bleeding warna apa tu? Choc ke merah?

xnormal...ke klinik/hosp segera