Bsp waktu pagi selalu tinggi, help!

salam mommies, nk tny, normal ke hanya waktu pg je bsp tnggi(puasa 10pm-8am) wktu lain ok je under range. Ada tips tk nk turunkn gula waktu pg ni? risau sis sbb dah mcm cara cuba.

2 Các câu trả lời

samela sis..bacaan gula waktu pgi sye poen lbih range..padahal yg waktu lain ok je..nak kata mlm tu ada mkn berat x jugak..x thula kenape susah nak dpt bacaan rendah waktu pgi😅sye poen tgah mencari solution lgi

Sama mcm saya, saya tukar menu pagi ambik Oat+ susu saja.. mlm jgn mkn lewat,limit pukul 8 saja.. lepas tu klau lapar cukup sekadar minum air jee or healthy snack..