Carta gerak baby yg normal

Salam mommies.. Nak tanya pergerakan baby bump yg normal dari pukul 9am-9pm 10kali gerakan tu biasanya pukul berapa cukup 10kali? #firstbaby #1stimemom

4 Các câu trả lời

klau sya pkul 4ptg mcm tu dh ckup.. tp bila dh msuk 3rd trimester, lmbt skit nk ckup 10kali.. kdg2 pkul 9 mlm bru ckup.

slalunya 4-5 ptg dh ckup...tp klu dh hujung2 35w keats tu cm lmbat ckit, bby dh besar, susah nk gerak...

Kalau sy pukol 5/6 ptg. Pernah baby lmbt begerak sampai 9.30

4-5...tp kalau lupa kkdg 6-ke 7pm