Diarrehea

Salam mommies. Nak tanya pendapat..anak saya 2 bulan lebih. Sekarang dia mengalami cirit birit. Dah bawa jumpa doc and doc bg Smecta. Anyone yg anaknya umur lebih kurang mcm anak saya dan pernah minum smecta ni? Boleh share cara bagi minum tu

2 Các câu trả lời

Hosptl kerajaan ke swasta..sbb anak sy hr tu pon ada admit sbb cirit birit skli muntah umur dia 2thn lbn tp tkde doc bg ubat smecta..risau gk bb br 2 bln tu..