Sabun basuh botol susu

Salam hi mommies nak tanya boleh ke basuh botol baby dengan sabun basuh pinggan biasa? Terlupa bawak sabun basuh botol baby dekat kampung. Nak cari untuk beli pun kawasan ni susah. Please help huu #firstbaby #firsttimemom

2 Các câu trả lời

bley.. selalunya sye akan dilute/cairkn lg utk kegunaan baby.. kiranya letak sikit je sbun tu.. ble gne tu xde la bbuih byk mcm kte slalu gne..

awak beli yg sunlight aloe vera tu. botol warna putih. boleh pakai utk basuh botol2 baby.