Benjolan di kepala baby

Salam , hi mommies , nak tanya , ada tak sesiapa pengalaman kepala baby benjol ? Mgkin masa teran kepala dia sangkut . Then teran kali kedua baru keluar kepala .. hilang tk benjolan tu nnti ? Sbb masa kt hospital haritu doktor tk cakap pape pun ..

Benjolan di kepala baby
2 Các câu trả lời

sy ada pengalaman yang sama...disebabkan sy tak mampu nak teran baby...3 kali baru baby keluar... risau juga mula- mula tapi kemudian kepala baby kembali normal ..tapi kalau sis risau juga...masa check baby nanti or nurse datang kat rumah..sis boleh tanya...

3y trước

hi sis, nak tanya brp lama baby sis surut benjolan tu?

hi sis ada update x kepala bby? ksian, bby sy pun mcm ni. risau jg benjolan dia start keras dah skg

3y trước

Alhamdulillah , dh elok . Masa mandi awak gosok2 ye .. lama2 dia hilang sendiri 😊