sakit bahagian bawah perut

Salam mommies ciut miut nk Tanya Normal ke kalau pregnant 7bulan sakit area situ bila gerak bila nk bangun bila jalan ?

7 Các câu trả lời

normal je sbb sy pon 7 bln jgk , rs mcm ngilu2 je sbb baby pye kepala da menekan ke bwh , kalau duduk atau baring pastu nx bgn tu ngilu sgt , kakak ipar sy kata nanti baby makin besar lg ngilu sgt pastu kerap ke toilet

5y trước

Itulah kejap jer masa lagi2 bila kena pkp ni kejap jer gelap cerah huhu. Allahuma Aamiin Tq ats doa tu. 🌻

Normal sis. Baby skrg dah start pusing. Lepas ni sakit akan bertambah lg sbb kepala baby nak duduk bawah dan otot2 dah mula rasa renggang. So jgn risau. Memang akan sakit. Blh start buat senaman sikilt2 lepas ni.

5y trước

moga diri ini kuat sampai beranak. Duduk lama nk bgn tu Allahu sakit bila jln kena jln slow2 ... Itulaa nk kena buat senaman ni biar lega sikit otot2...

saya jga ade rse yg sama. rse xselesa bwah perut. klu bersin pon allahhh. ngilu. xsure rse ni adalah normal atau sbliknya. sbb 1st baby. tp msih baru 3blan. hrap smuanya baik2 saja. insyaallah.

5y trước

aminn 🌷

Normal lah kot . Sy pun 7bulan . Sama je gitu .. Huhuu

5y trước

Okey Alhamdulillah risau takut nape2. 💖

Cer banyakkan minum air. Tengok still sakit ke tak.

5y trước

Okayy hope lepas ni okay 🤗

Sy pun sama normal ke

5y trước

Tu lah midah mudahan kekal pai bersalin nt amin2 semoga dipermudahkan

Normal