sakit

salam mommy semua.. normal ke kandungan 6bulan sakit celah kankang. bila tekan2 xsakit.. berjalan shopping xterasa tapi... bila dah berehat lepas tu nak mula jalan balik memang sakit. lagi2 malam nk bangun pergi tandas, nak pakai seluar, sakit celah peha area kwsan tutt.. ( maaf ya kalau xsenonoh) nk tanya kalau normal mcm mana nk atasi sakit ni. thank you..

3 Các câu trả lời

ye normal ...n sakit ni akan berpanjangan hingga bersalin... sbb perut makin besar .. cari posisi selesa bila sakit

Normal kot... Bini kat ruma pun mengadu hal yg sama

Saya pun sama bila malam je mcm tu