klinik untuk scan yang okay area shah alam

Salam mommies, boleh suggest clinics yg very details and okay untuk buat scan baby dan consultation pregnancy area shah alam dan rawang. terima kasih 😊

6 Các câu trả lời

Klinik aurora bukit rimau, hari tu buat detail scan promo rm 100. Sekali video. Sonographer nya sngat friendly, kita tanya apa2 pun jawapan yg di terima pun memuaskan dan staff kat situ semua okay, suka senyum.

11mo trước

terima kasih sis ❤️❤️

sis google Klinik Siti. sbb dia byk cawangan. tgk tmpat mn yg dekat dgn sis. rawang ada cawangan dia & shah alam pun ada, byk cawangan dia.

11mo trước

ur welcome 💞

Sy suka ke klinik azimah. Doc n staf nye lembut je n explaination bagus. Harga pon berpatutan

11mo trước

betul sngt.. sy buat scan 3x kt situ under sonobee.. staff semua baik²..

Saya buat kat klinik aurora seksyen 13 shah alam. Mmg fav la situ

11mo trước

yeke. dekat juga ni. tq for the suggestion sis ❤️

try google sonobee. kat situ murah. cawangan pun banyak.

11mo trước

tq sis, first time saya dgr. nnt saya try google ❤️

Klinik Nik Suzet best !!

11mo trước

hehe nnt saya try google klau dekat boleh cuba klinik ni. tq sis sudi share ❤️