Cadangan klinik utk detail scan area Shah alam

Hai ibu2.. Hujung bulan ni ada nak buat detail scan 20 weeks.. Tapi masih mencari klinik yg scanner nye jelas dan explaination doc yg clear.. Ibu2 ada cdngan x?? Kalau boleh nak area shah alam.. Terima kasih.

12 Các câu trả lời

3t trước

Rasanya dia ni robot kot. Auto reply

Klinik naura seksyen 7 ok sis..saya buat kt situ scanner semua jlas, saya dapat cd scanner sekali..doc nya pun teliti je..1soft spoken kita x fhm pn dia jlaskn lagi skali..harga pn brbaloi saya dpt time tu ada promo 130 je..

3t trước

brpe harge sis buat detail scan?

poliklinik ken rimba… best sangat scan situ, pernah try scan baby 4D5D tapi baby segan tunjuk muka, tapi still dpt gmbr muka baby tapi dia charge scan 2D🥹

3t trước

29weeks and clear. tambah dengan sono tu peramah sangat, time scan anak kurang gerak dia suruh rest dulu 15minit pergi makan aiskrim lepastu nnt masuk balik

try booking kat sonobee kawasan awak.. detail scan dalam rm88, tgk review pun semua nmpak okay.. saya pun baru nk booking juga

Poliklinik Ken Rimba mesra dn ramai ibu dn anak2 checkup di situ. staff situ dgn dr sgt baik. saya dpt pendrive skli gmbr scan

3t trước

ramai jugak recommen sini.. terase mcm nk buat kt situ je. hihi.. buat detail scan nnti kita akam dpt apa je sbgai report nk bwk pi kk nnti?

dah dua kali bt dkt ken rimba seksyen 16, recomended ! kena booking by telegram. sy bt dgn sono rachel xsilap namanya.

7d trước

sgt okay. sy repeat sono yg sama utk 2nd pregnancy. puas hati

sonobee memang rekemended. explain okay mmg detail harge murah tp service sgt baik so far

3t trước

Nk try ni jugak nanti tp area penang.. Hrp dpt hrga murah. Hihi

Sonobee paling best, harga pon sgt2 murah n tiada caj tersembunyi

klinik ajwa seksyen 7 dan klinik azalea bukit raja pun ok 😊

Klinik Azimah U12, very friendly type doctor..