Baby carrier

Salam and hi mommies, boleh share/suggest ergonomic baby carrier yg okay and best? Mommies pakai brand apa ye?

7 Các câu trả lời

Salah satu yang affordable dan ergonomic ialah brand Cuddle Me. Boleh search kat facebook page Malaysian Babywearers (Official) untuk info tentang baby carrier.

5y trước

Yupp, thank you for your respond sis

Sy guna cuddle me. So far okay...nampak baby selesa bila kite dukung dia tu..bawak jalan2..dia bole tdo dlm tu. (kalau xselesa, mesti xbole tdo kan) hihi

5y trước

Ohh yeke, sis pakai yg lite ke ultimo? Memang dah berkenan dgn cuddle me

sy pakai design ni je.. beli kt. lazada.. alhamdulillah xmengecewakan.. sampai skrg anak umo setahun lebih still pakai 🤗

5y trước

urwc 🌹

Better pg group yg sepatutnya utk soalan carrier ni

Cuddle me ok sis

5y trước

Sama2 😊

Tulababy

Ezbaby

5y trước

Thank you sis for your responding 😍