Labour Room

Salam Mommies, berdasarkan pengalaman mommies semua.. Suami bole teman x sepanjang kte kat Labour room selagi belum bersalin? Selalu nye ble ye suami bole masuk teman isteri masa kat Labour room nti? Tq pd yg sudi respond...

41 Các câu trả lời

Saya baru je discharge, mmg dlm labor room suami tak dibenarkan teman, dkt wad pun suami atau sesesiapa tak boleh teman and lawat. Anak dkt NICU pun suami tak dibenarkan masuk, kesian suami tak jumpa anak lagi 😢