Bby tolak airmasak

Salam mommies baby sy ni cukup payah nk minum air masak. Mnum sikit pastu menangis mengamuk nak susu jugak tiap kali lepas makan. Hritu ada terbaca dlm fb akak ni bby dia tolak air masak jgk kalau bg smpai nangis2 jadi dia cmpur ngn susu maksudnya kalau 4oz air cuma letak 2 sudu susu mcm cairkn susu tu la. Boleh tak kalau buat mcmtu ? Sbb kalau sy pakai syringe pun mmg dia akn ludah buang balik ?

10 Các câu trả lời

Baby sis bru bln.. baby bawa 6 bulan tak boleh bg minum air.. kena minum susu ibu or susu fomula saja