Gigi anak

Salam mommies, ank sy 1y8m gg dia bru ada 6btg. 4atas 2bwh. Kat bawah tu xde tanda2 lg nk tumbuh gg bru. Klau kat ats tu ada dh nmpk byg2 nk kluar lg 2btg gg. Normal tak ye gg ank sy yg kat bawah lmbt sgt kluar? Lg satu, ada tak ank mommies yg smpai skrg msh ngences(air liur kluar2)?Ada tak ank mommies cmtu? Share skit pengalaman. Tq mommies.

Gigi anak
6 Các câu trả lời

Normal.sahaja puan.anak buah saya dah 2 tahun tp gigi bawah masih 2. Gigi atas dah 8 batang. Anak saya pula air liur nya sentiasa meleleh aje..lagi2 bila da nampak byang gigi.. lagi laa asik meleleh. Anak saya setahun 3 bulan.

Normal tu sis 😊 Jgn risau

Normal 😊

Normal sis

Biasa gtu

Normal