Anak still menangis

Salam mommies, ada tak mommies2 dalam ni yang alami mcm saya. Anak sekarang umur 1tahun 3 bulan. Tiap kali bangun tido mesti menangis, dan terjaga tgh2 malam nangis, jarang sangat dia xnangis kalau bangun tido. Saya sekarang tgh pregnant ank nombor 2. Adakah itu normal?

1 Trả lời

bgi sya normal sebb nak beadek memng mcm tu sya X da pengalmn tapi tengok dari org sekeliling kalau ank nak beadek memng cm tu in sya Allah nnti okey sendiri hilg sendiri jga cengengnya sabar yh puan