tido malam terjaga tiap jam

salam .. sape kt sini baby dia 7 bulan tapi masih tido malam terjaga dan akan menangis jerit2 serupa kne dera ? lepastu macam mengigau ? tiap sejam msti akan ngigau😓

6 Các câu trả lời

kalau boleh sebelum tidur ..lap lap badan nye atau Mandi ke..lepastu Terus pakai Baju tidur...than sebelum tidur bacakan dia al-fatihah ayatul qursi 4 qul atau 3 qul pun boleh penghulu istighfar last sekali doa tidur setiap doa tiupkan Di ubun ubun nya ...kadang Tu dia kerap ngigau sebb main pagi terbawak2 sampai ke tidur...atau pun dia diganggu..insya allah yakin ngan Allah Dan pertolongan nye. nyanyak lah dia... ikhtiar dlu ya .

alahai teringat anak saya, 8m..pun kerap juga terjaga tidur malam.. sebelum ni elok je, cuma tak nangis jerit2.. tapi macam serba serbi tak kena, pampers dah tukar, susu dah bagi.. 2-3 hari ni memang saya tidur2 ayam je melayan dia 😔

2y trước

samalah jugak tido tido ayam

my baby dr baby smpai dah 10mnths mcm tu, start tido 8.30pm, pastu dlm 12am dy auto terjaga pesen tu... and setiap sejam smpailaaa 7.30 pg esok.. kdg nk tukar pampers, kdg kembung, kdg sejuk, kdg nk ngempeng...

sblm dia tdo , ada x bacakan surah 3 qul dgn alfatihah lepastu tiup dkt baby ? kdng dorg ngigau disbbkan bermain siang hari terbawak2 ke mimpi ..

2y trước

ooo tu laa tkut siang dia ada bermain smpai terbawak ke mimpi .. mcm gelak sakan sgt ke .. atau buat dia terkejut ke

Salam. Cuba buka surah alquran tapi jangan kuat sangat. Kena check keadaan perut juga. Selalunya 7 bulan dah tak sekerap itu

sakit perut tu.