Sabun basuh baju

salam momies. boleh x momies share sabun basuh baju baby jenama apa yg bagus & harga berpatutan...

33 Các câu trả lời

Mula2 pkai anakku bau dia wangi lembut je tp bila bsuh napkin bau xlekat jd hapak. So tukar ke pureen ABD. Bau dia strong sikit tp lekat elok kat baju napkin smua. Harga pun lgi murah dei yg lain klau beli yg 4liter.

Saya pakai pureen abd. Xpernah tuka smpai skrg sbb yg ni ok, bau wangi dan tahan lama. Baby dah 7bulan baru pakai 2 botol je. Skrg baru pakai botol ketiga 😁

4y trước

Tgk berapa liter jugak.. Ade 1000 - 2000ml harga dlm RM20-RM30 lebih.. Saya beli online je kat shopee.. Saya guna yg jenis liquid tu..

Fiffy wangi. OKBB pun ok tapi 1 litre ja ada. Tapu memang wangi laa 2 2 tu

1st time pakai anakku terus jatuh cinta.. then repeat dah beli refill je..

sy guna pureen ABD..beli yg 4.8L RM35.90 dkt shopee pureen malaysia

sy guna abd . kalau xde sy beli je nappy kleen. oke je dua2 .

Applecrumby , wangi sgt, bau Oren mandarin 😇😇

4y trước

applecrumbyandfish.com

Sy guna sleek baby 😅 wangi sangat..

For my newborn, i use nappikleen yg newborn🤭

Anakku wangi lekat Kat baju baby