Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Các câu trả lời

Sama mcm sy lalui skrang..jerawat mencanak2 naik..anak first dlu tkde mcmni😅hormon..nnt lepas beranak harap² ok laa😊

5y trước

mudah mudahan amin 😊

masa sy peknen baby boy muka jerawat teruk .. ni second baby alhamdulillah glow je muka scan baby girl 😅😂

😅 muka saya jerawat juga tapi takda la teruk msa preggy anak perempuan..tapi tk pregnnt pn berjerawat juga

Sy muka msa blm preg sngat truk..pstu msa preg flawless gila..tpi bby girl juga hehe.. Mungkin mitos kli tu kn

5y trước

Yaa..cuci muka pagi lmbt² pn x apa hehe

Kalau preggy ank perempuan muka berseri..kita oun asyik nak berhias je..klau lelaki nak makeup pn malas..

Saya masa belum kahwin jerawat tak boleh bawak bincang dia punya banyak , sejak pregnant ni takde pulak jerawat

5y trước

lain org lain kot 🤷🏽‍♀️😌

tak tentu sis. sy pun keluar jerawat tp masa 1st trimester je pastu da okay. pun preggy baby girl gk

Last year sy pregy ank boy tp muka lgsg xde seri.. Nk makeup pn mls pastu muka naik jerawat kecik2..

saya pregnant anak lelaki.. jerawat naik dkt muka.. lpas bersalin trus okey.. hormone pregnant

Try guna bougas beauty... Utk pregnant pon boleh... Klu muncul jerawat pon takkan seterok tu