Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Các câu trả lời

Sy semua anak lelaki muka tada jerawat dan tada alahan alhamdulillah...

mitos je, xde kaitan. sy start pimple kusan 3-5 bln lps tu ok- baby boy . tpy tu hormon je

Sy sis. Mengandung muka habis parut jerawat sana sini scan baby girl keluar pun baby girl

Saya bby girl. 😌 muka terus hilang seri dan kering sangat2 . Nak makeup pom malas .

Oh btw saya pakai cetaphil je. Buat cuci muka & pakai sebelum tidur mcm moisturizer.

Saya muka xberjerawat tapi yg keluar semua ank perempuan.. Maybe ank awk lelaki😘.

same laaa, time prgnnt ni, muke mcm ape dahh, byk jerawat, dkt dahi, dagu 😓

Sy pun macam awal.hari2 ada je jerawat baru tumbuh.tapi anak sy boy 👦

Sy pun jadi kering dan berjerawat jgak, xtau lagi baby boy ke girl😂

Baby boy yg naik jerawat byk, kalo gurl muka flowless org kata..