Hasil Scan baby di KKIA

Salam.hi mom to be n mom outhere. Saya baru ini dh buat apoitment buka buku di kkia..sbb bulan 5 baru nih saya keguguran Hasil scan di kkia usia kehamilan 8 minggu 5 hari tapi dari info kata belakang jnin bby yg dh nmpk jantung tuh mcm ada lgi 1 kantung tp dr kata kantung kosong so dr mtk lagi 2 minggu datang tuk scan lgi bru blh taw. Mom out there ada yy prh jadi mcm nih?adakah kantung kosong tuk kemingkinan kembar tp blm nmpk sgt sbb masih kecil atau apa ya mom?Saya keliru dan juga risau sbb nih kali 2 preggy n suami memang ada kembar.#bantusharing #firstbaby #mommybuntu #seriusnanya #pregnancy

Hasil Scan baby di KKIA
1 Trả lời

Hope you managed to find an answer out from your doctor in the end. 🙏🏻