Bersalin di Hospital Sultanah Nora Ismail, Batu Pahat

Salam mom. ada tak kt dalam ni warga batu pahat. nk tanya, brdasarkan pngalaman mom, majority yg sambut bersalin kt hospital ni dokter lelaki ke? boleh pilih dokter pmpuan tak? time bersalin, suami boleh masuk dewn bersalin ke? layanan mcm mne ye? & cost berape? sbb sy first bersalin. so tak tahu. minta bantuan ye semua. #firstmom #firstbaby #bantusharing #31week

2 Các câu trả lời

sis boleh share sedikit pengalaman bersalin di hsni? okay ke? terima kasih.