Bersalin di Hospital Sultanah Nora Ismail, Batu Pahat

Salam mom. ada tak kt dalam ni warga batu pahat. nk tanya, brdasarkan pngalaman mom, majority yg sambut bersalin kt hospital ni dokter lelaki ke? boleh pilih dokter pmpuan tak? time bersalin, suami boleh masuk dewn bersalin ke? layanan mcm mne ye? & cost berape? sbb sy first bersalin. so tak tahu. minta bantuan ye semua. #firstmom #firstbaby #bantusharing #31week

2 Các câu trả lời

hospital kerajaan xboleh pilih doctor, kalau masa tu ade doctor lelaki je, doctor lelaki akan sambut, kalau ade doctor perempuan, doctor perempuan akan sambut. suami boleh masuk sekali kalauu bersalin normal without alatan, vacuum ke ape ke. lain2 xboleh. harga bwh 200 jer. kalau normal x silap dlm 50 ke 100 je. czer 150 ke 200. x silap hospital batu pahat dah ade package fpp. so boleh go for it kalau nak doctor perempuan jugak. u kena keluar duit je. yg i tau fpp package 3k to 5k jerr for czer, x termasuk bby package. normal around 2k to 2.5k jerr x termasuk vacuum forcep baby breech induce bby package. utk 4bedded. deposit 3k, lebih dorg pulang nnti, x ckup tambah duit. yg ni kena booking. so u can get 1st class punya layanan.

2y trước

swasta lagi mahal dri fpp. range swasta from 3k to 5k utk normal, czer 8k to 10k.

sis boleh share sedikit pengalaman bersalin di hsni? okay ke? terima kasih.