27w pregy mom

Salam. Mohon bantuan. Apa ubat tambah kalsium yg sesuai utk pregy mom? Brand apa yer? Mohon share semua. Sya dr awal pregy smpai skrg tak lalu minum susu, kalau minum je mesti muntah. ? Skrg sya tgh rasa nyilu gusi plus bengkak dan sakit. Dengar org ckp sbb kalsium kurang. Bkn tknak minum tp dah cuba mmg tk boleh. ? Mohon pencerahan semua. Tq #firstbaby

5 Các câu trả lời

Saya cuma belikan OBICAL di pharmacy untuk wife saya. Kalau pergi ke Klinik Kesihatan boleh minta Obimin. Ataupun boleh banyakkan minum susu.

5y trước

Dgr jgk pasal obimin tu. Btw tq 🙂