susah nak tdur

salam mamy2 semua..saya ada baby umur 4 bln lebih.susah sgt nak tidurkan.setiap kali nak tidur baby mesti mngamuk dulu.walaupun da masuk dlm buai.kdg2 nak bawa jalan2 pun kena fikir byk kali.sbb asal ngantuk nak tdur baby saya akan nangis meragam dulu.ada tak pengalaman mamy2 semua mcm saya ni?ada cara tak supaya baby senang nak tdur?tq mamy?

1 Trả lời

Baby sy 1bulan15 hari mcm tu la. Sy dukung sambil dodoi dgn suara lembut baru tido.