Nak kepastian

Salam mama2 sume..sya nk tye utk kepastian..sy keguguran 8minggu 28/4 aritu..darah sy makin ckit keluarny..klu darah sy dh xkeluar,sy perlu solat ke..yg berpantang utk 2minggu tu perlu teruskn ke..mcm mna ye..ade sp2 yg mengalaminya n boleh beri keterngan..

1 Trả lời

Habis je darah tu solat je. Pantang tak perlu. 8 minggu tu masih terlalu awal. Perut pun mcm ada dgn takde je tak perlu nak bengkung apa semua tu. Itu ikut pandangan modern lah. Kalau ikut bidan kampung, maybe dia suruh mandi air bunga 7 perigi. Dunno...