buku pink

Salam mak² ibu² umi² . Saya nak tanyalah kalau nak buka buku pink . Apa nak cakap eh dengan doktor nanti ? Haha anakfirst ni ?

2 Các câu trả lời

wassalam. pergi kk ckp nk buka buku pink.. nti dia akan bg tarikh... bila da ad trikh tu.. sdiakan salinan kad/surat nikah... itu jer.. yg slbihnya sis jwb jer apa yg nurse tnya... biasa dia akan tnya sjrh kshtn kluarga kita...

Wasalam. Pergi kk, pergi kaunter pun cakap je nk buka buku. Tak jumpa doc pun. Kalau swasta, beritahu je nk register.

5y trước

😁