deo injection

salam maaf nak tny... bulan nov cucuk depo 1st... 1/12 period smpi ke harini 12/2 darah masih belum benti... 13/2 2nd cucuk... perlu ke sy amik 2nd cucuk lagi ... saya xselesa bleedin non stop mcm ni... darah apa yang keluar pun xboleh nk verify... dah makan ubat bentikan darah pun xjalan... anak pun jadi berak hijau pekat bila saya makan ubat benti darah... dah mkn pati haruan pun xbenti jugak... keadaan saya skrg jd pening rasa nak pitam kdg2... mungkin sebab keluar darah x benti... minta tolong sapa2 yang penah cucuk depo#

3 Các câu trả lời

kalau darah berpanjangan perancang tersebut tak sesuai dgn awak. boleh discuss dgn doctor utk tukar kaedah merancang😊

Memudaratkan puan sampai istihadah. Better tukar kaedah perancang.

try tukar perancang lain