vaksin booster

salam maaf nak tanya , ada x mommy² dlm ni yg pregy tapi amik cucuk booster ? boleh share pengalaman x ?? sbb sy dh dua kali di pggl utk cucuk booster tp masih ragu² utk amik. .#ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya dah amik.. semua ok je Alhamdulillah xde side effect teruk.. baby pun sihat aktif smpai skrg

2y trước

sy pun ada tnye pd nurse diaorg ckp boleh jee amik tp sy sndiri tkut sbb antibody masing² lain² kan ? pape pun doa yg baik² je 😇tq sis share pndapat 🥰