Normal ke UPT pudar?

Salam, last week saya dah scan confirm pregnancy 4 weeks…doktor kata confirm pregnant. Tapi saya still buat pregnancy test lagi just in case. Kenapa dia macam makin pudar macam tu, normal ke? Saya takde bleeding… Saya perlu risau atau tidak?#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Normal ke UPT pudar?
20 Các câu trả lời

saya pun sama masa awal2 dlat tahu pregnant risau manjang sbb awal2 tak rasa gerak lagi , jadi kita taktahu dia okey ke tak , jangan risau sangat nnti awk stress