pregnancy

salam... korang pernah tak pregnant baby girl xde alahan teruk.. biasa2 jew x teruk sngat..

2 Các câu trả lời

Saya mmg x ada alahan langsung sepanjang mengandung dari anak pertama sampailah mengandung anak ke4 skrg ni.semua anak saya girl termasuk baby yg bakal lahir hjg bln nanti.syukur juga sbb saya x perlu lalui fasa morning sickness😊😊😊

5y trước

wah allhamdullilah sis...

Wslm.. sya msa 1st baby, gurl.. msa alahn tu xda jgk la truk sgt.. masi bole mkn lgi byk2, suka mkn mangga, blek2 mkn tpi yg 2nd baby ni truk sgt alahan.. susa mau msuk mknan..