Alahan masa pregnant

Hi mummy. Normal tak ya kalau kita takda alahan yang teruk? Cuma pening2 dan loya sikit2 saja. Risau plak kat dalam ni sbb alahan macam biasa2 saja. Selalu tengok orang alahan teruk #firstpregnancy

3 Các câu trả lời

Saya takde alahan teruk juga . Hanya sakit kepala , loya & suhu badan panas . Normal je asal kan takde bleeding or spotting .. baby okay je

alhamdulillah kalau ia normal. takut pulak kan sbb selalu dengar alahan teruk. risau plak macam2 pikir sbb ni 1st time mengandung.

Sy takde alahan langsung. alhamdulillah semua sihat, InshaAllah