Share Your thought

Salam korang, kalau sickness korang teruk sangat, korang rasa patut ke resign.. tapi fikirkan suami dan baby nak beli barang barang dia lagi. Saya mmg sllu amik leave sbb kadang mmg tak tahan sangat.. nak tengok laptop pun tak boleh. Saya tau rezeki mesti ada utk baby.. cuma saya sendiri segan sbb asyik cuti. Nnt orang ingat sy mengada ngada pulak.

9 Các câu trả lời

Sy pun baru resign.. sebab sebelum ni pernah keguguran.. sekarang sy fikir nak focus baby je tak nak stress2 dekat tempat kerja..