Konstraksi

Salam . Ini bayi kedua saya . Saya dah pegi pac semalam check bukaan dah ada 1cm . Kemudian harini , saya tak rasa sebarang kesakitan pun pada bahagian bawah . Hanya perut sahaja yg mengeras . Dan tak ada sebarang pendarahan atau pecah ketuban pun . Baby gerak okay je .. normal ke macam tu? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Salam. Kena pantau pergerakan baby. Kalau dah start ada spotting sikit pun even takda tanda lain terus pergi hosp segera ya.

2y trước

Ooh yeke. Take care ye. Boleh cuba senaman jalan itik kalau larat. Boleh minum air kelapa juga time ni atau kalau ada air zam² pun bagus

pantau pergerakan baby..

Awk dah kena warded ke

2y trước

belum kak , dr discaj saya