Salam ibu2,nk tanya..klau hri minum air gula, nk kena check HB dgn BP jgak ke?ke minum air gula jew.

Salam ibu2,nk tanya..klau hri minum air gula, nk kena check HB dgn BP jgak ke?ke minum air gula jew smpai kk ?.

1 Trả lời

kena ambik darah dulu, bru mnm air gula. slepas 2 jam kena ambik darah lagi. utk tgok samada ad gdm ke x

10mo trước

betul. sample darah yg diambil tulah, blh tengok jgk hb kita berapa.. bp sy tak diambil pulak masa tu.