Salam. Nk tanya, sblum minum air gula tu, kan kena berpuasa. boleh minum air masak dgn kerap?

9 Các câu trả lời

sya spnjng malam tu..ada minum satu dua teguk air gna penutup botol tu...lps mnum air gula, minum dua teguk gna pntp botol jgk...sbnrnya boleh, dktor swasta benarkn sja mnum air tpi x bnyk..ada ml trtentu...

3y trước

oh.. terima kasih yer😊

kk saya kat sini bg minum air masak sahja.. ada setengah kk mmg x bg. ada yg bg minum air kosong seblm mnum air gula dan selepas minum air gula. ada yg kk x bg.. ikut tempat sis mcm mana ☺️

3y trước

baik. terima kasih😊

ikut kk kot. Kk sini marah kalau minum. Dah puasa katanya. Mana boleh makan dan minum. Nanti bacaan lari. So kita ikut je laaa. 😌

3y trước

yeke.. terima kasih atas nasihat😊

klau kk dkt tmpat sy bg.. selepas mnum air gula tu pun boleh lg mnum sikit air msak, tp sikit jela

3y trước

terima kasih😊👍

10malam da bole stop minum air masak sekiranya esok kena minum air gula

3y trước

alhamdulillah ❤️

Kk sy tak bagi.. bacaan tak tepat nt katanya.. kene jujur

3y trước

baik. terima kasih yer👍😊

saya mnm ja sis.. sbb kalau xmnm ke apa tkt hypo plk

3y trước

mungkin bergantung pada mommy agaknya. (betulkan sy kalau sy salah yer)apapun doakan supaya mommy dan baby sihat😊

boleh sis

3y trước

terima kasih😊

boleh

3y trước

wah... terima kasih yer atas nasihat