nurse datang umah sebelum bersalin

Salam ibu2, sy nk tanya.. Kenapa nurse nk dtg umah ye sblum kita bersalin? Nk cek kebersihan umah, atau cek kita dan kandungan ? Risau pulak .. Sbb biasa nurse cek kita lepas bersalin.. Sy bru 13 minggu..

3 Các câu trả lời

Memang ada sebagian area yg nurse cek kerumah , mcm sy pun ada cek. Saja cek,, dgn tanya hal siapa saja duduk kat rumah

Wasalam saya pun macam tu dia nak check kita sebab sekarang kk dah buat macam tu

5y trước

Dia Check umah ke

haah skrng sblum brsalin pun dorang dtg rmah jgak..

5y trước

x..dier nk check kite..nk tgk rmah ade brape org tnggal smua je..