batuk

Salam ibu2.. sy ada masalah batuk yg sgt truk da hampir 2 mggu.. sekali da batuk ssh nak berhenti, smpai terkencing2.. mcm2 alternatif sy da cube... minum air asam jawa, lemon + madu.. doc pon ade bekalkan ubat brohemenxine... sgt2 mengganggu kehidupan harian sy.. sy preggy 25weeks... ape yg boleh sy buat utk hilangkan batuk ni...

1 Trả lời

Saya rasa sakit apa apa masa pregnant kalau berlanjutan sepatutnya kena consult sebab takut bahaya pada kandungan