Ubat batuk ivy leaf vitaherb

Sy da pg klinik dan doktor bg ubat batuk ivy leaf. Selamat ke ye? Sekarang kandungan bru nak masuk 7 minggu. Sy da cuba mnom madu+air lemon tp x berkesan dan batuk masih teruk. Perlukah sy ambil ubat batuk yg doktor bg tu ye.. hrp yg ada pengalaman sama boleh bantu

1 Trả lời

cuba minum kicap+perahan limau nipis.. buat sesudu... minum malam... kalu utk gatal² tekak mmg mujarab kat sy n anak²... tp masa prgnat anak ke 3 dulu.... mcm² ubat n petua sy cuba... semua tak menjadi smpai la sy bersalin.. automatik hilang🤪