test talasemia

Salam ibu2 smua..sapa ada pnglaman kena buat test talasemia? Bole kongsi apa kena buat? Sbb hb sya xnaik dn xjugk trun sgt..dlm lgkungan 10.0 kjap tu 10.1..bcaan hb ctu2 seja..jd dktor sggest kena buat ujian talasemia.. Tlong la sya ibu2 shre pngalamn korg smua.. Dn doakn sya ya smoga dpermudhkn smuanya..tq ibu2 smua😘😘😘 #29weeks #firstpregnancy

3 Các câu trả lời

Saya pernah, hb lebih kurang macam puan, static macam tu je. Kena ambik darah dan dihantar di lab. Alhamdulillah, takde talasemia, cuma memang kurang zat besi dalam darah. Insyallah, takde apa puan. Semoga dipermudahkan. 🤲🏻🤍

saya pun dcadangkan buat test thalasemia smoga urusan kita dipermudahkan ya sis

sy up kn..