Jus Mamariam

salam ibu2 smua...maaf sy nk tnya ade ke ibu2 kat sini yg consume jus Mamariam?selamat ke utk ibu hamil minum?sy tengah ikhtiar utk naikkn hb skrg ni...riso sgt hb rndah..dh try mcm2 dh...ubt kk smua dh mkn...mknan yg dcadangkn pon dh try mkn...tpi bacaan still rendh...tengok review dari page Jus Mamariam ni mcm ok...

6 Các câu trả lời

Jus mamariam bgs..sy bukak buku hb terok sgt 8.8 je..dlm masa 2 mggu nak cek up lg..sy beli jus mamariam and hari2 sy makan hati ayam n bayam...hb sy naik 11.1...then 2 mggu lg cek up lg...x makan da hati ayam bayam x lalu da...jus mamariam je sy amek dgn ubat kk...hb naik lg 13.3...skrg da lega da...

Ok je jus mamariam.. Saya hb low dengan gdm diet control.. Makan jus mamariam alhamdulillah.. Hb naik dari 9.9 ke 11.8..

kakak ipar sy minum jus mamariam dh bnyk botol, alhamdulillah ok je.. sy je xleh minum sbb tak suka rasa dia,haha

sepanjang sy mengandung sy minum mamariam alhamdulillah.. nurse kk on senyum je bila tgk hb...

Ok je mnum jus mamariam. Boleh naikkan hb.

Jus mamariam bagus lha . Hb pun jadi okey