Jus delima mamariam okk x

Ade x yg consume jus mamariam? Okay x hb? Sy minum yg gulsan x naik pon hb.

2 Các câu trả lời

jus/pati delima takkan bantu naikkan hb just by itself. delima tak kaya iron sangat pun. tapi dia kaya vit C, yg akan bantu absorption iron ke dalam badan. kena ambil sekali dengan makanan yg kaya iron mcm daging merah, kerang, hati ayam etc baru dia akan berkesan.

Saya 2x pregnant ambik jus mamariam sebab hb low Dengan saya okay hb okay Awk boleh try…

3mo trước

Paling rendah 10 tak silap saya… Masa 1st pregnancy kena warded… Masa 2nd hampir2 jugak saya mintak peluang untuk naikkan hb…