Kebas macam semut²

Salam ibu² smua .. Boleh tanya ? Saya baru mngandung 2 bulan tapi badan saya ada rasa macam kebas kebas macam semut semut .. kenapa ya ?

1 Trả lời

nnti inform kat nurse ya, tkut ade simptom2 hypo or kurg darah.. tapi bgi sy normal jek,bdan msih sesuaikan diri dgn kehadiran sikecil dlm bdan..😘

3y trước

ouhhh begitu .. terima kasih dear ,, lega sikit sy dgr klu ianya hnya biasa² sja .. in sha Allah nnti sy akn try cek atau tnya dgn nurse lpas ni .