TANGAN KERAP RASA KEBAS

hi mommies, saya dah masuk 36 minggu. tangan kerapa merasakan kebas dan semut semut. adakah itu normal?

2 Các câu trả lời

Kurangkan pegang gadget dan keyboard dsb. Rehat kan tangan jika perlu buat aktiviti di atas. Buat senaman tangan. Jika ada kencing manis , elakkan minum an dan makan bergula dan tinggi karbohidrat. Jika melarat, jumpa doktor

Nurse cakap normal sbb saya pun mcmtu. Jari2 semua kebas. Kadang tak boleh nak lipatkan jari kalau bangun dari tidur