Mengandung rapat

Salam ibu2 semua..ade x yg pernh mngandung rapat..dh la brslin czer..bby baru masuk 7bulan check upt double line..misi marah x yea ? ade risiko ape2 x klu teruskan ? atau kena gugurkan...🤔 #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

mungkin misi bagi ceramah pendek sbb misi peduli dgn kesihatan kita. tp x mungkin misi suruh awak gugurkan kandungan. jgn fikir smpai ke situ. doa yg baik2 je utk kesihatan bayi. tahniah dikurniakan rezeki zuriat sekali lagi

2y trước

mcm mana pun mesti bukak buku. kalau bukak buku lambat pun kena ceramah jgk. ikut mood dia jgk la 😄