6bulan tapi masih xmeniarap

Salam ibu2 semua.., sy nk kongsi sdikit pasal bby saya dah 6bulan4hri.. tp xnk meniarap sngt..xpndai nk angkat dada tinggi2.. tp pndai angkt bontot .. bila meniarap je dy meronta mnngis smbil angkat bontot tolak kaki mcm nk merangkak tp dy xangkt dada.. risau la sy.. #ingintahu #bantusharing

6 Các câu trả lời

cek buku perkembangan bayi, Ada tahap2 umur baby ikut perkembangan. cuma Tu la lain baby, lain perkembangan. ada Yang cepat, Ada yg lambat. selagi Masih ikut graf, ok la tu

2y trước

Okay baik tQ🥰

bby sy 6bulan16hari sama jgk ske meronta ngis² smbil angkt bontot ahahahaha.. sbb dia nk telentang balik tak pandaiii

sama macam anak saya 6 bln lebih juga. hanya pandai meniarap sahaja tu pun sekejab dah bising.

bantu buat tummy time kat dy, sy dlu letak cermin/buat aktiviti..

Bt tummy time, bg mainan utk dia..sy belikan mainan ni dia suka

ajar tummy time