Sakit di bahagian celah kangkang.

Salam ibu2 semua. Saya 37 weeks skrg tengah rasa sakit sgt kt bahagian celah kangkang kanan. Nak angkat kaki pun sakit, alih position tidur pun sakit. Dah tanya doctor, dia cakap normal. Ada ke ibu2 yang sakit di tempat yg sama? Atau ada cara utk kurangkan sakit? Tq.

8 Các câu trả lời

normla sis.sy aritu start 34w-35w saket celah tu.menahan saket sampai nagis².time berjln lagi saket.skrg da 37w Alhamdulillah da x de rasa saket tu.skrg start rasa saket pinggang & bahagian ari² je

saya sudah 37 minggu 5 hari, ya betul awk, sy pun sakit sama macam awak, ramai kata normal sebab baby dah masuk laluan bawah, get ready yaa

sy pun sama sakit macam tuu jgk.. tp klau lebihkan rehat .. akn hilang.. klau buat kerja berat mmg terasa laa skit celah kankang tuu

Saya pun sama, nurse kata normal sbb baby dh ada dkt bawah. Tpi tula nk berjalan pun susah kn nk angkat kaki apatah lagi

Saya pn sama 35 week 4 day . Sakit sangat celah kangkang belah kanan . Nk ubah posisi tidur siksa sangat .

Sama lah saya pun sakit celah kangkang sebelah kanan . Nak buat kerja pun rasa malas sebab sakit .

Normal sebab baby makin berat dan ke bawah. Awak ada masalah keputihan tak?

1y trước

Kalau dah pernah inform dan doktor pun dah swab, result okay. Then nothing to worry.

sama la sy dh 37week..